Ons bedrijf

Al meer dan 50 jaar is de naam Bouwbedrijf Doornbos B.V. verbonden met de bouw. Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij bogen op een DSCN0006jarenlange ervaring in alle aspecten die met de bouw verbonden zijn.

Deze ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continue moet werken aan het verbeteren van kwaliteit en producten. Verbetering door ons lidmaatschap van BouwGarant en Bouwend Nederland geeft aan opdrachtgevers de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.

Tevens hechten wij veel waarde aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichte houding wordt zeer op prijs gesteld.

Wie Bouwbedrijf Doornbos B.V. in één woord wil karakteriseren komt al snel uit op veelzijdigheid. Het bedrijf verzorgt niet alleen onderhoud, restauratie en verbouw, ook het bouwen van nieuwe woningen en bedrijfspanden is bij Bouwbedrijf Doornbos B.V. van begin tot eind in goede handen; van het grondwerk tot en met de afwerking.

Veelzijdigheid is eveneens kenmerkend DSCN0052voor het personeel, stuk voor stuk allround vaklieden die streven naar kwaliteit van hun werk en die ook goed in staat zijn om de kwaliteit van het werk van de onderaannemers te beoordelen.