Deelnemer BouwGarant

images[2]Bouwbedrijf Doornbos deelnemer van BouwGarant.

 

 

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. De bedrijven worden periodiek getoest  en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met een BouwGarant-aannemer heeft u de volgende zekerheden:

1. Juiste diploma’s en verzekeringen : Een BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

2. Aantoonbare ervaring : BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

3. Afspraken : BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

4. Kwaliteitscontroles : BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het Bouw-Garant-keurmerk dragen.

5. Garantie : U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

6. Uitgebreide klachtregeling : BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van een klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak.

7. Geschillencommissie : Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook na bemiddeling. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

http://www.bouwgarant.nl/aannemers/tynaarlo/bouwbedrijf-doornbos