BouwMe.Nu wat is het?

BouwMe.Nu wat is het en wat maakt het bijzonder?

Met het BouwMe.Nu realiseer je op een eenvoudige, heldere en overzichtelijke manier jouw woonwensen. Je krijgt een praktische architect en een deskundige aannemer die je met hun kennis en expertise helpen bij het ontwerpen en bouwen van je nieuwbouwhuis.

Het BouwMe.Nu ontwerpt je huis op een bijzondere manier. Het huis is een verzameling van bouwkundige details die bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling. Door met deze details te spelen en ze te combineren kan elke woning in elke vorm en bouwstijl gemaakt worden die bij jou past.

Wat zijn de voordelen van het BouwMe.nu: – 30% goedkoper dan een reguliere architect – zekerheid over de bouwkosten door nauwe samenwerking met de aannemer – verzorgt het hele proces van het begin tot het eind – maakt in een paar heldere stappen het hele proces inzichtelijk – bepaal je zelf hoe je woning eruit gaat zien – kan elke woning gemaakt  worden – worden sfeer en uitstraling van je huis helemaal op jou smaak afgestemd.

Een helder stappenplan:                                                                                                   STAP 1 het haalbaarheidsonderzoek,                                                                          STAP 2 het ontwerpen van je nieuwbouwhuis,                                                         STAP 3 het maken van technische tekeningen,                                                        STAP 4 het bouwen van je woning.

Hoe werkt het BouwMe.nu?

Dit alles staat zeer uitgebreid op de folder. Deze folder is te downloaden via link  BouwMe.Nu-Folder

Meer informatie? Kijk op de site http://www.bouwme.nu/