Ons bedrijf

Bedrijfspand2

Al meer dan 50 jaar is de naam Bouwbedrijf Doornbos B.V. verbonden met de bouw. Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij bogen op een jarenlange ervaring in alle aspecten die met de bouw verbonden zijn.

Wie Bouwbedrijf Doornbos B.V. in één woord wil karakteriseren komt al snel uit op veelzijdigheid. Het bedrijf verzorgt zowel nieuwbouw als verbouw, restauratie en onderhoud in de woning- en utiliteitsbouw. De bouwwerkzaamheden zijn bij Bouwbedrijf Doornbos B.V. van begin tot eind in goede handen; van het grondwerk tot en met de afwerking.

Veelzijdigheid is eveneens kenmerkend voor het personeel, stuk voor stuk allround vaklieden die streven naar kwaliteit van hun werk en goed in staat zijn om de kwaliteit van het werk van de onderaannemers te beoordelen.

Tevens hechten wij veel waarde aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten.

DSCN0052Deze ervaringen hebben ons geleerd dat je als bedrijf continue moet werken aan het verbeteren van kwaliteit en producten. Verbetering door ons lidmaatschap van BouwGarant en Bouwend Nederland geeft aan opdrachtgevers de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.